Wij delen kennis en ervaringen

Fit & Vitaal: 'Dare to plan!'

Op deze pagina vertellen we je wat meer over de eerste pijler van het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal'.

Voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers focust de WENB sinds het begin van dit jaar op gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. De ambitie van het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' is het realiseren van de fitste en vitaalste medewerkers, zodat zij gemotiveerd en productief kunnen werken.

Om individuele bedrijven hierbij te helpen, informeren wij je graag over het Budget Fit & Vitaal en hoe een adviseur gezond ondernemen van Zilveren Kruis je kan helpen om een plan te ontwikkelen. Samen helpen wij je graag aan good practices. Het is nuttig om vooral ook meer te lezen over het meerjarenprogramma Fit & Vitaal, zodat je een overzicht krijgt van alle acties, diensten en hulpmiddelen.

Maak hieronder een keuze uit onderwerpen die horen bij de uitdaging 'Dare to plan!'

Door naar 'Dare to choose!'

Fit & Vitaal: onderdeel van mantelcontract voor de zorgverzekering
Het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' maakt deel uit van het mantelcontract voor de zorgverzekering dat WENB per 1 januari 2020 met Zilveren Kruis heeft afgesloten voor vijf jaar.

Heb je vragen over het mantelcontract dat wij met Zilveren Kruis hebben afgesloten, neem dan contact op met Pim Beljaars, beleidsadviseur voor leden van de WENB en de WWb.

Wil je een adviesgesprek aanvragen met een adviseur Gezond Ondernemen van Zilveren Kruis, neem dan contact op met Matti Paulissen

Meer weten over het meerjarenprogramma?
Heb je vragen over 'Fit & Vitaal' of hoe jouw bedrijf hieraan kan deelnemen? Neem dan contact op met Floor van den Heuvel, programmamanager voor leden van de WENB en de WWb.

Lees hoe het meerjarenprogramma wordt ingevuld