17 januari 2024

Uitnodiging voor webinar 'Budget en advies Fit & Vitaal'

Floor van den Heuvel
vignet Fit en Vitaal 765x300px

Voor werkgevers met een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar organiseert Zilveren Kruis, in samenwerking met de WENB, opnieuw een webinar over het Budget en advies Fit & Vitaal. Dit is bedoeld voor HR-professionals die zich bezighouden met initiatieven op het gebied van duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement.

Wat gaan we doen?
We lichten toe hoe je het budget kunt inzetten en hoe Zilveren Kruis je hierbij kan ondersteunen, zowel bij de opzet van een programma als bij de aanvraag zelf. We informeren je over een aantal nieuwe regels om aanspraak te kunnen maken op het budget, vooral bedoeld om het effect van een programma beter meetbaar te maken. Ter inspiratie komt er een werkgever aan het woord over het programma (en eerste resultaten) waarvoor zijn organisatie financiering vanuit het Budget Fit & Vitaal heeft gekregen.

Datum en aanmelding
Het webinar wordt tweemaal gegeven:

  • op donderdag 1 februari van 14.00 tot 15.00 uur
  • op maandag 5 februari van 14.00 uur tot 15.00 uur

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 26 januari per e-mail aanmelden bij Edward Waasdorp van Zilveren Kruis, waarin je aangeeft op welke datum je dit webinar wilt volgen. Daarna ontvang je een link voor deelname.

Meer informatie
Budget en advies Fit & Vitaal wordt mogelijk gemaakt vanuit het meerjarenprogramma Fit & Vitaal 2020-2024, met ondersteuning van Zilveren Kruis. Lees vooral ook de spelregels om aanspraak te maken op het Budget Fit & Vitaal! Heb je vragen over het programma en hoe onderdelen hiervan voor jouw organisatie kunnen werken, neem dan contact op met Floor van den Heuvel, programmamanager Fit & Vitaal.