Wij delen kennis en ervaringen

Header_corporate_1912x545 - jaarthema 2020

VOOR EN DOOR TOPWERKGEVERS

De werkgeversvereniging WENB is er voor de bedrijven in de sectoren energie (netbeheer, energieproductie en -levering), 'grondstoffen, energie en omgeving' (voorheen: afval & milieu), advies en breedband & telecommunicatie.

Binnen onze vereniging staat goed werkgeverschap centraal. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen die relevant zijn voor onze leden. Wij focussen vooral op thema's binnen de 'triple arbeid': arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden.

Samen staan wij sterk; wij delen kennis en ervaringen!

De adviseurs van bureau WENB adviseren en behartigen de belangen van de leden. Ons secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten.
Het lidmaatschap biedt leden ook collectieve voordelen.

WENB NIEUWS
Meer nieuws

COLUMN REINIER RUTJENS: ‘GOED, BETER, BEST!’

"Afgelopen week verscheen er een interessant rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR), getiteld: 'Het betere werk'. De WRR formuleert voor ons een nieuwe maatschappelijke opdracht: Dat is essentieel voor de brede welvaart in ons land. Wij moeten deze opdracht vertalen naar onze cao’s."

Reinier 12 - 400 px

"Waar gaat het om? De WRR signaleert grote veranderingen in de wereld van werk. Digitalisering, flexibilisering en intensivering van werk kunnen een negatieve impact op het werk hebben. Maar dat hoeft niet..."

Lees verder

Wij zijn u graag van dienst!

7
1