Wij delen kennis en ervaringen

Header WENB Jaarthema Arbeidsverhoudingen 2025

VOOR EN DOOR TOPWERKGEVERS

WENB is de werkgeversvereniging voor de sectoren energie (zowel netbeheer als productie en levering), 'grondstoffen, energie en omgeving' (voorheen: afval & milieu), kabel & telecom en advisering. Onze adviseurs helpen bedrijven om topwerkgevers te worden en te blijven. Goed werkgeverschap staat centraal.

Wij onderscheiden ons van andere verenigingen door te focussen op thema's binnen de 'triple arbeid': arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. We volgen alle ontwikkelingen die relevant zijn voor onze leden. Wij delen kennis en ervaringen.

De adviseurs van bureau WENB adviseren en behartigen de belangen van de leden. Het team van de backoffice voert het secretariaat en zorgt ervoor dat de vereniging zo optimaal mogelijk functioneert.

HET LAATSTE NIEUWS
Meer nieuws

BIJEENKOMSTEN WENB

De WENB organiseert jaarlijks vele bijeenkomsten over thema's die relevant zijn voor haar leden. Via onderstaande links vindt u de aankondigingen: save the dates!

Ongeveer een maand voor aanvang publiceren wij doorgaans meer informatie over het programma en kunt u zich via het formulier op de eventpagina's aanmelden.

Save the dates: bijeenkomsten in 2018

Bijeenkomsten WENB in 2017 (archief)

Wij zijn u graag van dienst!

7
1