Wij delen kennis en ervaringen

Header-home-zingeving-1912-545px3

REINIER RUTJENS OVER COMMISSIE BORSTLAP

Onlangs interviewde de AWVN Reinier Rutjens over het rapport van de Commissie Borstlap. Hij voerde het woord namens de sectoren van de WENB.

Reinier 12 - 400 px

"Het trof mij het meest dat de commissie kennisveroudering niet alleen als een individueel, maar ook als een maatschappelijk risico bestempelt. Ik vind het goed dat het zo wordt benoemd. Voor risico’s als arbeidsongeschiktheid, ziekte en langer
leven wordt in de cao al van alles geregeld. Daarin gaat veel geld om, denk aan pensioenpremies en arbeidsongeschiktheidsdekking. Om het risico van kennisveroudering af te dekken maken we ook mooie afspraken over budgetten voor duurzame inzetbaarheid, maar daar gaat toch beduidend minder geld naartoe."

LEES VERDER

WENB NIEUWS
Meer nieuws

VOOR EN DOOR TOPWERKGEVERS

De werkgeversvereniging WENB is er voor de bedrijven in de sectoren energie (netbeheer, energieproductie en -levering), 'grondstoffen, energie en omgeving' (voorheen: afval & milieu), advies en breedband & telecommunicatie.

Goed werkgeverschap staat centraal bij onze leden. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen binnen alle relevante thema's en focussen op de 'triple arbeid': arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. Samen staan wij sterk; wij delen kennis en ervaringen!

REINIER RUTJENS: FOCUS WENB OP DI

Wij zijn u graag van dienst!

7
1