Wij delen kennis en ervaringen

Header Jaarthema 2020

Updates coronamaatregelen

Wij informeren u over de consequenties van de coronacrisis voor werkgevers en werknemers.

Coronavirus

Naar de overzichtspagina:
'Corona Info'

Laatste update: 29 mei, 10.00 uur

De meest recente nieuwsberichten ziet u in de kolom hiernaast.

Meer nieuws

WENB Nieuws

Meer nieuws

Voor en door topwerkgevers

De werkgeversvereniging WENB is er voor de bedrijven in de sectoren energie (netbeheer, energieproductie en -levering), 'grondstoffen, energie en omgeving' (voorheen: afval & milieu), advies en breedband & telecommunicatie.

Goed werkgeverschap staat centraal bij onze leden. Onze adviseurs volgen de ontwikkelingen binnen alle relevante thema's en focussen op de 'triple arbeid': arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. Samen staan wij sterk; wij delen kennis en ervaringen!

Column Floor van den Heuvel

Floor  20 400

Programmamanager Duurzame Inzetbaarheid

'Houd werknemers mentaal vitaal in deze langdurige coronacrisis!'

“Binnen de sectoren van de WENB en de WWb wordt vanwege het landsbelang ook tijdens de coronacrisis hard doorgewerkt. Van medewerkers in vitale beroepen wordt soms zelfs het uiterste gevraagd, en dat eist dan ook z’n tol. De maatregelen om te voorkomen dat het virus zich verspreidt hebben niet alleen invloed op de manier van werken, maar hebben ook invloed op het dagelijks leven en het welzijn van die medewerkers. Een reden te meer om als werkgever aandacht te schenken aan hun mentale gezondheid.

Hoewel mensen in het algemeen wel met tegenslag kunnen omgaan - zelfs tijdens deze pandemie - waarschuwen psychologen en psychiaters voor de gevolgen op hun mentale gezondheid. Dat geldt niet alleen voor mensen die al psychische klachten hebben, maar voor iedereen!"

LEES VERDER

Wij zijn u graag van dienst!

7
1