30 januari 2024

Webinar 'Aantrekkelijk werkgeverschap en behoud van medewerkers'

Floor van den Heuvel
Campagne Slimste Handen van NL - 765x300px

Waardering van medewerkers is essentieel voor hun motivatie, trots, vitaliteit én werkplezier. Verbind hen duurzaam aan jouw organisatie en profileer je als een aantrekkelijke werkgever!

Daarom organiseren we ook dit jaar weer samen met CrossOver de verkiezingen 'Vitaalste Vakbedrijf' en 'Slimste Handen van Nederland'. Een inspirerend 'kickstart webinar' helpt jouw organisatie om zo goed mogelijk bij deze verkiezingen aan te sluiten. Houd dinsdag 13 februari, van 15.30 tot 16.15 uur, vrij in je agenda!

Meld je aan voor het 'Kickstart Webinar' (website CrossOver)

Op een leuke en laagdrempelige manier wisselen we kennis en ervaringen uit en geven we waardering aan:

  • de initiatieven van werkgevers in onze sectoren om medewerkers gezond en vitaal aan het werk te houden, en om uitval en verloop te voorkomen (good practices);
  • wat technische medewerkers en teams zelf doen om gezond en energiek aan het werk te blijven.

Voor deelnemende bedrijven is er campagnemateriaal beschikbaar om deze verkiezingen binnen de organisatie bekendheid te geven en medewerkers te stimuleren om elkaar te nomineren.

Doe je mee?
De trajecten voor beide verkiezingen starten in februari en lopen door tot juli 2024. Projectbureau CrossOver verzorgt de uitvoering van deze verkiezingen. Deelname is kosteloos voor leden van de WENB, de WWb en de Vwvw.

In de activiteitenkalender Fit & Vitaal vind je de data van alle acties binnen de trajecten van deze verkiezingen.

Meer weten?
Heb je vragen over dit kickstart webinar, mail ze dan aan Anne Maren Krüse (CrossOver) of neem telefonisch contact met haar op: (06) 435 191 27.