09 juni 2022

Impressie van de WENB Verenigingsdag 2022

Werkgeversvereniging WENB
91_03955_WEB - 765x300px

Op 3 juni vond onze jaarlijkse Verenigingsdag plaats, volledig gewijd aan ons nieuwe jaarthema: inclusie.

Reinier Rutjens opende de Verenigingsdag met een speciaal welkom voor onze nieuwe zustervereniging: de 'Vereniging werken voor waterschappen' (Vwvw). Het bureau van de WENB heeft uit een aanbesteding de opdracht verkregen om de Vwvw met ingang van 1 juli 2022 in de volle breedte te gaan ondersteunen.

Daarmee versterken wij ook de dienstverlening en slagkracht voor de leden van de WENB en de WWb. Deze uitbreiding past ook bij het wezen van onze verenigingen: samen werken aan werk, door onderlinge verbinding. De waterschappen hebben een rijke en mooie traditie hebben op dit vlak, die ontstaan is uit de gezamenlijke drive om het land te beschermen en het wassende water buiten de polders te houden. Samenwerking zit dan ook al meer dan 800 jaar in het DNA van de waterschappen.

Welkom aan de leden van de Vwvw!

92_08319_WEB close - 765x300px

Bij feestelijk welkom met een gebakje, bubbels en de uitrol van een banier hoort ook een geschenk, dat symbool staat voor de samenwerking die we aangaan. Om dat te accentueren - en als symbool van de samenwerking en gemeenschappelijkheid - reikte Reinier Rutjens een zogenaamde 'hensbeker' (afgeleide van 'hanze', dat verbond betekent) uit aan Mary Scholtus, bestuurder van de Vwvw, en Arjan Guijt, al jarenlang een vertrouwde adviseur voor de leden van de Vwvw.

Lees verder op pagina 2 (van 4)

92_08327_WEB - 765x300px