Wij delen kennis en ervaringen

THEMA'S

In deze rubriek informeren wij u over de thema's waarop de werkgeversvereniging WENB momenteel focust. Binnen de thema's van de 'triple arbeid' (arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden) en andere thema's die relevant zijn voor de leden volgen onze adviseurs de ontwikkelingen nauwgezet en houden hen hiervan op de hoogte.

Graphic focus WENB op Triple Arbeid

Bekijk de graphic hiernaast op groter formaat (jpg)

Op dit moment verdiepen de adviseurs van de WENB zich in tien thema's, die wij relevant achten voor de bedrijven in de sectoren waarvoor wij actief zijn.

Sommige thema's staan al enige tijd op de HR-agenda van organisaties; andere thema's worden belangrijker naarmate bepaalde ontwikkelingen zich voltrekken.

Deel uw informatie met ons en met andere leden
De adviseurs van bureau WENB beheren vanuit hun expertise de themapagina's in deze website. Beschikt u over informatie die hierin niet mag ontbreken, dan vernemen wij dit graag. Via onderstaande carroussel komt u op de persoonlijke pagina's van de adviseurs, waar u alles leest over hun disciplines en aandachtsvelden. U kunt uw informatie ook mailen aan de webmaster van de WENB.

7
1