Wij delen kennis en ervaringen

slider 03

Energie Netwerkbedrijven

Sinds 1992 werkt de werkgeversvereniging WENB voor de netwerkbedrijven NWb in de Nederlandse energiesector. Momenteel zijn dit elf organisaties. Zij vertegenwoordigen circa 15.600 medewerkers.

Binnen de vereniging WENB vertegenwoordigt Maarten Otto (Alliander) de sector Energie NWb binnen het bestuur.

HR-nieuws

Meer nieuws

Leden aan het woord

logo Juva

Marije Zuidgeest,
Manager HR:

'Trots op wat wij hier elke dag neerzetten!'

"Ik zie dat ouders proberen te balanceren tussen werk en zorg voor kinderen; we proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden door verschillende soorten verlof aan te bieden. In het verlengde van hetgeen ik hiervoor zei: iedereen moet een nieuw ritme vinden. We hebben werknemers die bewust zorgverlof opnemen en we zorgen ervoor dat managers hun medewerkers stimuleren om verlof op te nemen. En dan ook alle mogelijkheden van verlof onder de aandacht brengen bij hun medewerkers.

De omschakeling die we hebben gedaan is verrassend snel tot stand gekomen. En ik moet zeggen dat ik nog elke dag verbaasd ben over de creativiteit en het improvisatievermogen van ons eigen personeel. Natuurlijk had ik daar wel verwachtingen bij, zeker omdat Juva een organisatie is die 'onderscheidend zijn en kansen zien' altijd al in het DNA van de organisatie heeft gehad. Creativiteit was in die zin altijd al een belangrijke bedrijfswaarde."

LEES VERDER