27 mei 2021

WENB Live Talkshow 'Nieuw ontwerp van werk' op 24 juni 2021

Werkgeversvereniging WENB
iTeam Studio - 765 x 300px

Hoe moet de wereld van werk er in de toekomst uitzien? Het rapport 'Nieuw ontwerp van werk' geeft aan hoe een nieuw ontwerp eruit kan zien. Welke visie hebben de leden van de WENB en de WWb hierop?

Op 24 juni beantwoorden we deze vragen in een live talkshow, samen met drie directeuren uit onze ledenkring, de wetenschap en een poldertopspeler. Én met alle online deelnemers aan dit event. Je kunt je nu aanmelden!

We nodigen je uit om tijdens deze inspirerende interactieve talkshow met ons mee te denken. Zo zetten we samen een nieuwe stap in de visievorming van ons project 'Naar een nieuw ontwerp van werk'. De aftrap was vorig jaar al, tijdens ons online congres waar Hans Borstlap zelf de verstrekkende voorstellen tot vernieuwing van ons bestel besprak samen met Piet Fortuin.

Daarna zijn onder leiding van Frank Kalshoven van De Argumentenfabriek de thema’s interne wendbaarheid en een levenlang ontwikkelen uitgediept. Jullie hebben aangegeven op deze twee thema’s verder te willen praten. De uitkomst is een heldere Argumenten- en Doelenkaart vanuit de praktijk van onze bedrijven en cao’s.

Op 24 juni, tussen 16.00 en 17.00 uur pakken we door op deze twee thema’s, samen met econoom Bas ter Weel, directeur van onderzoeksbureau SEO, kroonlid SER en lid van de commissie Borstlap. Hij reflecteert vanuit zijn expertise o.a. op de ideeën die we ontwikkeld hebben. Raymond Puts, directeur AWVN en goed bekend in de polder, geeft een inkijkje in de Haagse ontwikkelingen rond het verwachte Sociaal Akkoord en de kabinetsformatie.

De vertaling naar onze bedrijven en sectoren maken we met Janneke Gökemeijer, HR-directeur Stedin en Albert Vos, voorzitter sector GEO en manager advies en beleid bij Twence. Hoe kijken zij aan tegen de thema’s interne wendbaarheid en levenlang ontwikkelen vanuit hun bedrijf en onze branches. Met een chat- en poll-functie kunnen de online deelnemers meepraten en reageren in onze WENB Liveshow.