Online inspiratiesessie 'Werk maken van gezond en vitaal werken'

Werkgeversvereniging WENB
logo Fit en Vitaal - 765px

Op donderdag 28 oktober 2021 organiseert de WENB samen met Zilveren Kruis een online inspiratiesessie voor onze leden. Dan vertellen HR-professionals hoe zij werk maken van gezond en vitaal werken in hun organisatie en hoe zij hiervoor financiering vanuit het Budget Fit & Vitaal hebben gekregen.

Hoor je graag van andere HR-professionals wat hun bevindingen zijn om werk te maken van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers? Ben je benieuwd hoe zij dit hebben aangepakt en wat het oplevert? En wil je weten hoe ze het Budget Fit & Vitaal hiervoor ingezet hebben? Neem dan deel aan deze online inspiratiesessie.

Programma

 1. De sessie start met een introductie door Floor van den Heuvel (5 min.), programmamanager Fit & Vitaal.
 2. Dan komen drie HR-professionals aan het woord, waarbij er gelegenheid is voor het stellen van vragen:
  Merlyn Esayas laat zien hoe de 'working at home toolkit' van HC Health is geïntegreerd in het programma bij Vattenfall (15 min.)
  Irene Muijlkens vertelt over de implementatie van de VitaliteitsCrossover bij Attero en wat dit hen opgeleverd heeft (15 min.)
  Majella Haanskorf vertelt hoe online trainingen van Good Habitz helpen in de aanpak van RWE (15 min.)
 3. Pauze (10 min.)
 4. Vervolgens gaan we in op de inhoud, ervaringen en effectiviteit van de Challenge jouw toekomst-app:
  Leanne Witjas van T-Wise gaat in op wat de Challenge jouw toekomst-app inhoudt en hoe je deze kunt inzetten binnen bedrijven (15 min.)
  Leontine Lagemaat vertelt hoe de strijd om vitaliteit met de Challenge-app binnen Vitens is verlopen (15 min.)
  Tinka van Vuuren van Loyalis laat op basis van een effectevaluatie zien dat de Challenge jouw toekomst-app succesvol ingezet kan worden voor alle medewerkers. Ongeacht leeftijd, opleiding of mate waarin zij al met duurzame inzetbaarheid bezig zijn (15 min.)
 5. Tenslotte legt Matti Paulissen van Zilveren Kruis uit hoe je aanspraak kunt maken op het Budget Fit & Vitaal. Ook hier is er ruimte voor het stellen van vragen (15 min.)

Doelgroepen

Deze inspiratiesessie is vooral interessant voor HR-professionals die beleid voor gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid ontwikkelen en implementeren binnen hun organisatie. Leidinggevenden en leden van de OR in jouw organisatie kunnen zich hiervoor ook aanmelden.

Datum en aanmelding

Reserveer de namiddag van 28 oktober 2021 (van 15.00 tot 17.00 uur) alvast in je agenda. Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en ongeveer een week voor de sessie ontvang je per e-mail de uitnodiging voor deelname via MS-Teams. De initiatieven die in deze inspiratiesessie aan bod komen maken deel uit van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

 • Locatie

  (online m.b.t. MS-Teams)

 • Datum en aanmelding

  Aanmeldperiode:
  2021-08-26T15:00:00 2021-10-26T12:00:00

  Datum en tijdstip:
  2021-10-28T15:00:00 2021-10-28T17:00:00