Wij delen kennis en ervaringen

Netwerkbijeenkomst DI: 'Fit & Vitaal aan het werk' (webinar, verzet naar 1 of 3 september)

Tijdens deze netwerkbijeenkomst presenteren enkele bedrijven hoe zij invulling geven aan het thema 'Duurzame Inzetbaarheid' (DI). Wat kun je als werkgever doen om de bewustwording en gedragsverandering van medewerkers te stimuleren? Wat doe je concreet en hoe pak je dat aan? Op wie richt je je daarbij? En hoe ga je na of dit effectief is?

Gezond_vitaal_oranje

In verband met de zomervakantieplanning vindt deze bijeenkomst online plaats en wordt verschoven naar 1 of 3 september 2020. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Werkgevers willen graag dat hun medewerkers 'duurzaam inzetbaar' zijn en zo een positieve bijdrage te leveren aan de organisatie. Hierbij richten werkgevers zich doorgaans op onderstaande aspecten van DI:

  • gezondheid
  • vitaliteit
  • welzijn
  • loopbaan
  • persoonlijke ontwikkeling
  • of een combinatie hiervan

Werkgevers die initiatieven voor duurzame inzetbaarheid ontplooien kunnen hiervoor een vergoeding aanvragen via het budget 'Fit & Vitaal' (voorheen het 'Gezondheidsbudget'). In het jaar 2019 hebben elf werkgevers hiervan gebruikgemaakt.

PROGRAMMA

De bijeenkomst start om 13.00 uur. Rond 16.00 uur sluiten we het inhoudelijke deel af en is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Het complete programma van deze bijeenkomst volgt zo spoedig mogelijk; houd deze pagina dus in de gaten!

De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan deskundigen en kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Meer weten?
Heb je vragen over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Floor van den Heuvel.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Datum en tijdstip:
2020-07-14T00:00:00 2020-07-14T00:00:00
Locatie:
(online)
Adres:
Aanmeldperiode:
2020-01-14T14:00:00 2020-09-03T16:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.