Directeuren Diner (voor genodigden)

Andrea van de Velde, Marco Sassen en Rien Buikema
Hoofdfoto - 765x300px

Save the date: 13 juni 2024!

Als werkgeversvereniging zoeken wij continu naar oplossingen voor de uitdagingen waarmee je als werkgever geconfronteerd wordt. Dat doen wij graag samen met jou. Het belooft weer een inspirerende avond te worden op landgoed 'De Salentein' in Nijkerk.

Dit Directeuren Diner wijden we aan 'De toekomstige organisatie van werk'. Michiel Evers (ASML) en Richard Greve (Nederlandse Spoorwegen) vertellen over hun ervaringen met dit thema.

Michiel Evers (ASML): 'Challenging what is possible'

Met deze duiding geeft ASML aan dat het mogelijk is te realiseren wat onmogelijk leek voor de technologische ontwikkeling in Nederland. Want ASML groeide met 11.000 medewerkers in Nederland in een periode van slechts zes jaar. Dit leek onmogelijk, maar is wél gerealiseerd.

Hoe doet ASML dit, en waarom is Nederland belangrijk? Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor recruitment geweest afgelopen vijf jaar? En, wat is de uitdaging voor recruitment in Nederland?

Michiel Evers is Head of HR Talent Acquisition Europe bij ASML. Michiel is werkzaam bij ASML sinds 2017 en heeft daarvoor internationale recruitment management functies gehad in de petrochemie en was al eerder actief bij ASML in de periode 2000 – 2006.

Richard Greve (NS): 'Through the looking glass, under the magnifying one'

De NS staat voor grote uitdagingen; dat ziet iedereen. Voldoende personeel is er één van. Voor vandaag, maar nog meer voor morgen. Dat werk anders georganiseerd moet worden staat vast. De technologie en de ideeën zijn er, de dilemma’s echter ook. Want de stappen naar een nieuwe wereld gaan niet onopgemerkt, NS ligt altijd onder het vergrootglas.

Richard staat stil bij het jaar 2022 waarbij de NS gedwongen moest afschalen door personeelstekorten. Maar ook de succesvolle werving in de afgelopen jaren komt aan bod. Drie tot vierduizend nieuwe medewerkers per jaar. Wat betekent dit voor de organisatie? De toekomst van werk is nu, en dus moet je werken aan vier oplossingen. Welke dat zijn, deelt Richard graag met ons.

Richard Greve was tot 1 mei van dit jaar HR directeur van NS. Hij werkte al langer bij NS in verschillende HR-rollen. Daarvoor was hij ondernemer in onder meer IT en arbeidsbemiddeling en startte zijn loopbaan als bankier bij ING.

Let op: dit exclusieve Directeuren Diner is uitsluitend voor genodigden!

 • Locatie

  Landgoed de Salentein
  Putterstraatweg 5
  3862 RA Nijkerk

 • Datum en aanmelding

  Aanmeldperiode:
  2024-04-10T16:00:00 2024-05-30T13:00:00

  Datum en tijdstip:
  2024-06-13T17:00:00 2024-06-13T20:30:00