Directeuren Diner 2023

Werkgeversvereniging WENB
Voorzijde entree Singer Laren - 765x300px

'Aantrekkelijk werkgeverschap in uitdagende tijden' is het thema van dit Directeuren Diner. Thecla Bodewes (eigenaar/directeur van TB Shipyards, boegbeeld van Topsector Water & Maritiem en voorheen voorzitter van Human Capital Water) en Marjolein ten Hoonte (Directeur Arbeidsmarkt bij Randstad Groep) nemen ons deze avond mee in hun visie op aantrekkelijk werkgeverschap.

Zij delen ervaringen uit hun eigen praktijk, die je een beeld geven van de mogelijkheden om als organisatie te opereren in deze tijd van tekort aan gekwalificeerd personeel, economische onzekerheden en mondiale uitdagingen.
Dit Directeuren Diner vindt plaats in het inspirerende 'Singer Laren', dat vorig jaar door de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) werd uitgeroepen tot 'Beste Gebouw van het Jaar 2022'. Bijzonder was dat Singer ook de publieksprijs won.

Het programma
Als werkgeversvereniging zoeken wij continu naar oplossingen voor de uitdagingen waar je als werkgever mee geconfronteerd wordt. Dat doen wij graag samen met jou, ook op deze avond. Met onze gastsprekers, Thecla Bodewes en Marjolein ten Hoonte, geven wij de voorzet voor een inspirerende avond.

 • Marjolein ten Hoonte is Directeur Arbeidsmarkt bij Randstad Groep. Zij houdt zich bezig met arbeidsmarktontwikkelingen, diversiteit & inclusiviteit en duurzaamheid.
  Marjolein: "Ik beweeg me liefst in het hart van actuele vraagstukken over mensen, werk en de arbeidsmarkt. daar spelen immers psychologische, economische, maatschappelijke en sociologische krachten waar ik alles van wil weten."

 • Thecla Bodewes is eigenaar/directeur van TB Shipyards, boegbeeld van Topsector Water & Maritiem en voorheen voorzitter van Human Capital Water.
  Thecla: "Om te voorkomen dat ons land internationaal achterop raakt, zullen we in veel grotere mate dan nu het bedrijfsleven en de wetenschap moeten koesteren. Alleen samen zijn we in staat Nederland verder te helpen en de grote uitdagingen als klimaatverandering en behoud biodiversiteit het hoofd te bieden."

Programma en expositie

 • We ontvangen je graag om 17.00 uur met een drankje en een hapje.
 • Om 17.30 uur start het inhoudelijke deel van het programma.
 • Wil je deelnemen aan de expositie, zorg dan dat je uiterlijk om 16.00 uur aanwezig bent.
 • Rond 20.00 uur sluiten we het programma af en is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Bereikbaarheid en parkeren
Singer Laren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een routebeschrijving en tips voor het parkeren vind je op de website van Singer Laren. Let op: er zijn zones waar de blauwe parkeerschijf verplicht is!

Meer informatie over het programma volgt binnenkort op deze eventpagina.

Bevestig je komst!

Deze bijeenkomst is exclusief voor (HR-)directeuren van bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB, de WWb en de Vwvw. Heb je geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met ons servicebureau.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor de bevestiging van jouw komst gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? Je opent dit formulier met behulp van de knop 'Aanmelden', hieronder.

 • Locatie

  Singer Laren (NH)
  1251 BS Oude Drift 1
  Laren (NH)

 • Datum en aanmelding

  Aanmeldperiode:
  2023-02-28T13:00:00 2023-06-22T12:00:00

  Datum en tijdstip:
  2023-06-29T17:00:00 2023-06-29T21:00:00