Impressies van eerdere events

HSTotaal overzicht 2 - 765x300px

februari 2024
Intersectorale intervisiesessies 'Fit & Vitaal' 2024In 2024 organiseren we in samenwerking met Zilveren Kruis vijf intervisiesessies over de preventie van ziekte(verzuim) en het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en welzijn op het werk. De nadruk ligt op het onderling uitwisselen van kennis, ervaringen,
Webinar 'Van loopbaanpaden naar ontwikkelpaden'Loopbaanpaden bieden duidelijke inzichten in (regionale) instapbanen en doorgroeimogelijkheden naar functies in de techniek en energietransitie. Zo kunnen werkzoekenden en loopbaancoaches eenvoudig de mogelijkheden zien en ondersteuning vinden voor diverse
januari 2024
Webinar 'Hoe stimuleer ik de leercultuur in mijn bedrijf?'Een 'Leven lang Ontwikkelen' staat hoog op de maatschappelijke en politieke agenda. In de 'Monitor Leercultuur' brengen de SER en TNO de leercultuur in Nederland in kaart. Tijdens dit webinar deelt Diana Lettink, coördinator Leven Lang Ontwikkelen bij SER
november 2023
Webinar 'Toekomstige wijzigingen arbeidsrecht'Jolanda Krijgsman, advocaat arbeidsrecht bij Nysingh, vertelt over de arbeidsrechtelijke actualiteit per 2024: o.a. de Wet flexibele arbeid, het concurrentiebeding, de Richtlijn loontransparantie en niet-controversieel verklaarde wetsvoorstellen die HR
Delegatie Diner 2023 (op uitnodiging)Exclusief voor de werkgeversleden van cao-onderhandelingsdelegaties binnen en buiten de WENB.
oktober 2023
Vitale Sectoren FestivalTijdens ons 'Vitale Sectoren Festival', op 5 oktober 2023 vierden we goed werkgeverschap met 300 leden uit de sectoren energie, netbeheer, recycling & milieu, drinkwater, waterschappen en telecom.
ABP en het Nieuwe PensioencontractCyril Savelkoul van ABP zal ingaan op de financiële situatie van ABP (waaronder de dekkingsgraad en de premie voor 2024). Ook zal hij een toelichting geven op de stand van zaken op de ontwikkeling van het Nieuwe Pensioencontract (NPC) bij ABP.
Webinar 'Wat kunnen we van elkaar leren over vitaliteit?'Op 26 oktober delen koplopers van de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf 2023' en expert-juryleden hun best practices op het gebied van vitaliteit. Dit webinar wordt mogelijk gemaakt vanuit het Lerend Netwerk Fit & Vitaal en maakt deel uit van het meerja
september 2023
Webinar ArbeidsongeschiktheidOp donderdag 21 september organiseren wij samen met Loyalis en UWV een webinar over arbeidsongeschiktheid.
juni 2023
Directeuren Diner 2023Het Directeuren Diner vindt dit jaar plaats op 29 juni 2023 bij Singer in Laren (NH). Deze bijeenkomst is exclusief voor algemeen directeuren en HR-directeuren van bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB of de WWb.
mei 2023
Masterclass 'Hoe bevorder je zelfleiderschap bij medewerkers?'In deze masterclass bespreken we hoe je omgaat met weerstand tegen verandering en zelfleiderschap stimuleert. Medewerkers die fysiek en mentaal goed in hun vel zitten zijn waardevol voor de organisatie. Zij functioneren goed, zijn inzetbaar, productief,
april 2023
Algemene Ledenvergadering WENB 2023Deze algemene ledenvergadering is Deze online bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor afgevaardigden vanuit bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB. In principe zijn dat leden van de directeurenoverleggen of gemachtigden, leden van expertgroepen
maart 2023
Inclusie: workshop Afstand tot de arbeidsmarktHoe zet je die stap om de samenleving toegankelijker en inclusiever in te richten?
februari 2023
Intersectorale intervisiesessies 'Fit & Vitaal' 2023In 2023 organiseren we in samenwerking met Zilveren Kruis vijf online intervisiesessies over de preventie van ziekte(verzuim) en het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en welzijn op het werk. De nadruk ligt op het uitwisselen van kennis en ervaringen
Online Workshop: Open HiringOpen hiring betekent dat iemand gewoon bij je aan de slag gaat, als die persoon denkt de geschikte kandidaat te zijn voor de vacature.
januari 2023
Inclusie: workshop Inclusieve Communicatie, hoe doe je dat?Tijdens deze workshop horen we van de expert op het gebied van inclusieve communicatie, Hanan Challouki, het belang van inclusieve communicatie.
Save the date voor de Safety Keet!Opening van de 'Safety Keet' op dinsdag 24 januari 2023 om 13.00 uur.
december 2022
Inclusie: workshop Algemene Introductie diversiteit en inclusieInclusief werkgeverschap, wat betekent dat?
november 2022
Webinar Lerend Netwerk Fit & Vitaal: 'Mentaal sterk aan het werk'Een online sessie over hoe je medewerkers mentaal sterk aan het werk kunt houden, ook bij psychische klachten. De mentale gezondheid op het werk staat onder druk. Het tekort aan medewerkers loopt steeds verder op en daardoor neemt de werkdruk toe.
oktober 2022
Diversity Day 2022Tijdens het online webinar van Diversity Day 2022 gaan we in op diversiteit op de werkvloer. Dit sluit aan bij het jaarthema van de WENB: inclusie.
Nieuw ontwerp van werk: ArbeidsmarktWENB webinar 'Nieuw ontwerp van werk: de Arbeidsmarkt' voor leden op 20 oktober 2022.
september 2022
Derde informatiesessie over cao onderhandelingsresultaat PLbOp 5 juli kwamen cao-partijen werkgeversvereniging WENB en de vakbonden FNV en CNV tot een onderhandelingsresultaat voor de sector-cao Productie- en Leveringsbedrijven (PLb).
Informatiesessie NWb
Vierde informatiesessie over cao onderhandelingsresultaat PLbOp 5 juli zijn cao-partijen een onderhandelingsresultaat overeengekomen voor een nieuwe sector-cao PLb
Week van het Werkgeluk
WENB Delegatie Diner 2022Exclusief voor de werkgeversleden van cao-onderhandelingsdelegaties binnen en buiten de WENB.
augustus 2022
Eerste informatiesessie onderhandelingsresultaat cao PLbOp 5 juli zijn cao-partijen een onderhandelingsresultaat overeengekomen voor een nieuwe sector-cao PLb.
Tweede informatiesessie onderhandelingsresultaat cao PLbOp 5 juli zijn cao-partijen een onderhandelingsresultaat overeengekomen voor een nieuwe sector-cao PLb
juni 2022
WENB Verenigingsdag 2022Inclusie is het thema dat centraal staat op de WENB Verenigingsdag, op 3 juni 2022.
Webinar 'Financieel bewustzijn voor werkgevers en medewerkers'Tijdens dit webinar voor leden van de WENB en de WWb presenteren we twee ledenvoordelen over financieel bewustzijn. Naast de toelichting van de aanbieders vertellen leden van de WENB wat zij aan dit aanbod hebben gehad.
mei 2022
Nibud-kennissessie: inflatie en koopkrachtOp 19 mei geeft Jasja Bos van het Nibud een webinar over inflatie, indexcijfers en koopkracht.
april 2022
Algemene Ledenvergadering WENB 2022Deze online bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor afgevaardigden vanuit bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB.
Webinar Duurzaam en verantwoord beleggen ABP (nieuwe datum volgt)Deelnemers van ABP willen dat hun pensioengelden op een duurzame en verantwoorde manier worden belegd. Ook willen zij een goed rendement behalen op hun pensioengeld. ABP heeft hiervoor een beleid ontwikkeld, waarin beide wensen worden verenigd.
maart 2022
Vragenuurtje Dashboard Duurzame InzetbaarheidDoet jouw bedrijf dit jaar ook (weer) mee aan de Ziekteverzuimmeter en de Flitspeiling en heb je nog vragen? Op donderdag 10 maart 2022 organiseren we voor leden van de WENB en de WWb vanuit het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' een vragenuurtje over het
Webinar Lerend Netwerk Fit & Vitaal: in gesprek over mentale gezondheid, stress en inzetbaarheidWebinar voor het Lerend Netwerk Fit & Vitaal voor leden van WENB en WWb.
Vragenuurtje 'Slimste Handen van Nederland 2022' (vervalt)Met deze verkiezing waarderen we de vitaliteit en inzetbaarheid van technische vakmensen. Dit jaar ligt de focus op mentale gezondheid & vitaliteit. We maken zichtbaar wat in de praktijk goed werkt en zetten technici in het zonnetje die uitblinken in