Impressies van eerdere events

HSTotaal overzicht 2 - 765x300px

september 2022
Derde informatiesessie cao onderhandelingsresultaat PLbOp 5 juli kwamen cao-partijen werkgeversvereniging WENB en de vakbonden FNV en CNV tot een onderhandelingsresultaat voor de sector-cao Productie- en Leveringsbedrijven (PLb).
Informatiesessie NWb
Vierde informatiesessie over cao onderhandelingsresultaat PLbOp 5 juli zijn cao-partijen een onderhandelingsresultaat overeengekomen voor een nieuwe sector-cao PLb
Week van het Werkgeluk
WENB Delegatie Diner 2022Exclusief voor de werkgeversleden van cao-onderhandelingsdelegaties binnen en buiten de WENB.
december 2021
Actualiteiten 'Wetswijzigingen voor 2022'Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de WENB en de WWb.
december 2020
Tweede sessie 'Nieuw ontwerp van werk': interne flexibiliteitWij werken samen met de leden van de WENB en de WWb aan een nieuw netwerk voor 'Een nieuw ontwerp van werk'.
Webinar 'Ontwikkelingen ABP en Pensioenakkoord'Onze gebruikelijke actualiteitenbijeenkomst in december, over wijzigingen in de wetgeving, staat in het teken van het thema Pensioen. Tijdens dit webinar praten we je bij over de ontwikkelingen bij ABP en de stand van zaken rond het Pensioenakkoord.
december 2019
Actualiteitenbijeenkomst 'Arbeidsrecht, Pensioen, Sociale Zekerheid en Fiscaal 2020'Aanmeldingspagina voor de actualiteitenbijeenkomst 'Arbeidsrecht, Pensioen, Sociale zekerheid en Fiscaal 2020' op 10 december 2019. Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van de werkgeversvereniging WENB.
juni 2016
WENB VeiligheidseventEen select gezelschap van monteurs, werkvoorbereiders, werk- en installatieverantwoordelijken, veiligheidsdeskundigen, OR-leden en kaderleden van vakbonden zal met elkaar discussiëren over factoren die de veiligheid op de werkvloer beïnvloeden.