Impressies van eerdere events

HSTotaal overzicht 2 - 765x300px

januari 2023
Inclusie: workshop Inclusieve Communicatie, hoe doe je dat?Tijdens deze workshop horen we van de expert op het gebied van inclusieve communicatie, Hanan Challouki, het belang van inclusieve communicatie.
Save the date voor de Safety Keet!Opening van de 'Safety Keet' op dinsdag 24 januari 2023 om 13.00 uur.
december 2022
Inclusie: workshop Algemene Introductie diversiteit en inclusieInclusief werkgeverschap, wat betekent dat?
december 2021
Actualiteiten 'Wetswijzigingen voor 2022'Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de WENB en de WWb.
december 2020
Tweede sessie 'Nieuw ontwerp van werk': interne flexibiliteitWij werken samen met de leden van de WENB en de WWb aan een nieuw netwerk voor 'Een nieuw ontwerp van werk'.
Webinar 'Ontwikkelingen ABP en Pensioenakkoord'Onze gebruikelijke actualiteitenbijeenkomst in december, over wijzigingen in de wetgeving, staat in het teken van het thema Pensioen. Tijdens dit webinar praten we je bij over de ontwikkelingen bij ABP en de stand van zaken rond het Pensioenakkoord.
december 2019
Actualiteitenbijeenkomst 'Arbeidsrecht, Pensioen, Sociale Zekerheid en Fiscaal 2020'Aanmeldingspagina voor de actualiteitenbijeenkomst 'Arbeidsrecht, Pensioen, Sociale zekerheid en Fiscaal 2020' op 10 december 2019. Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van de werkgeversvereniging WENB.
juni 2016
WENB VeiligheidseventEen select gezelschap van monteurs, werkvoorbereiders, werk- en installatieverantwoordelijken, veiligheidsdeskundigen, OR-leden en kaderleden van vakbonden zal met elkaar discussiëren over factoren die de veiligheid op de werkvloer beïnvloeden.