Impressies van eerdere events

HSTotaal overzicht 2 - 765x300px

september 2023
Webinar ArbeidsongeschiktheidOp donderdag 21 september organiseren wij samen met Loyalis en UWV een webinar over arbeidsongeschiktheid.
juni 2023
Directeuren Diner 2023Het Directeuren Diner vindt dit jaar plaats op 29 juni 2023 bij Singer in Laren (NH). Deze bijeenkomst is exclusief voor algemeen directeuren en HR-directeuren van bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB of de WWb.
mei 2023
Masterclass 'Hoe bevorder je zelfleiderschap bij medewerkers?'In deze masterclass bespreken we hoe je omgaat met weerstand tegen verandering en zelfleiderschap stimuleert. Medewerkers die fysiek en mentaal goed in hun vel zitten zijn waardevol voor de organisatie. Zij functioneren goed, zijn inzetbaar, productief,
april 2023
Algemene Ledenvergadering WENB 2023Deze algemene ledenvergadering is Deze online bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor afgevaardigden vanuit bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB. In principe zijn dat leden van de directeurenoverleggen of gemachtigden, leden van expertgroepen
maart 2023
Inclusie: workshop Afstand tot de arbeidsmarktHoe zet je die stap om de samenleving toegankelijker en inclusiever in te richten?
februari 2023
Intersectorale intervisiesessies 'Fit & Vitaal' 2023In 2023 organiseren we in samenwerking met Zilveren Kruis vijf online intervisiesessies over de preventie van ziekte(verzuim) en het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en welzijn op het werk. De nadruk ligt op het uitwisselen van kennis en ervaringen
Online Workshop: Open HiringOpen hiring betekent dat iemand gewoon bij je aan de slag gaat, als die persoon denkt de geschikte kandidaat te zijn voor de vacature.
januari 2023
Inclusie: workshop Inclusieve Communicatie, hoe doe je dat?Tijdens deze workshop horen we van de expert op het gebied van inclusieve communicatie, Hanan Challouki, het belang van inclusieve communicatie.
Save the date voor de Safety Keet!Opening van de 'Safety Keet' op dinsdag 24 januari 2023 om 13.00 uur.
december 2022
Inclusie: workshop Algemene Introductie diversiteit en inclusieInclusief werkgeverschap, wat betekent dat?
november 2022
Webinar Lerend Netwerk Fit & Vitaal: 'Mentaal sterk aan het werk'Een online sessie over hoe je medewerkers mentaal sterk aan het werk kunt houden, ook bij psychische klachten. De mentale gezondheid op het werk staat onder druk. Het tekort aan medewerkers loopt steeds verder op en daardoor neemt de werkdruk toe.
oktober 2022
Diversity Day 2022Tijdens het online webinar van Diversity Day 2022 gaan we in op diversiteit op de werkvloer. Dit sluit aan bij het jaarthema van de WENB: inclusie.
Nieuw ontwerp van werk: ArbeidsmarktWENB webinar 'Nieuw ontwerp van werk: de Arbeidsmarkt' voor leden op 20 oktober 2022.
september 2022
Week van het Werkgeluk