Wij delen kennis en ervaringen

Twee online intervisiesessies DI met focus op gezondheid & vitaliteit

Na het succes van de online intervisiesessies over duurzame inzetbaarheid aan het eind van 2020 en in het begin van 2021 organiseren we dit jaar opnieuw twee intervisiesessies. De insteek is nu breder; het gaat niet alleen meer over corona, maar we focussen op gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. Ook organiseren we aparte sessies voor grote en kleine bedrijven. De deelnemers aan eerdere sessies vonden het plezierig om zo ervaringen uit te wisselen met professionals van andere bedrijven.

Liesbeth Matti en Floor - 600pxV.l.n.r.: Liesbeth Hooghoudt, Matti Paulissen en Floor van den Heuvel

Let op: het is de bedoeling dat je aan alle twee sessies meedoet. Kun je een keer niet deelnemen, regel dan een vervanger. Zo zorgen we er samen voor dat alle sessies met voldoende mensen kunnen doorgaan en we andere deelnemers niet teleurstellen.


Vraagstukken die aan bod komen:

  • Wat houd je op dit moment bezig als het gaat om de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie?
  • Wat gaat er goed en wat zijn de uitdagingen?
  • Wat is je specifieke hulpvraag?

Naar aanleiding van de intervisie maakt Zilveren Kruis een 'rode dradenverslag' dat wij delen met de groep. Blijkt dat er behoefte is aan verdieping op een specifiek onderwerp, dan wordt hiervoor een extra (online) verdiepingssessie georganiseerd.

Doelgroepen
Deze online sessies zijn vooral interessant voor HR-professionals die gezondheid, vitaliteit, (duurzame) inzetbaarheid, verzuim en terugkeer naar werk in portefeuille hebben.

Data online sessies
De vier online intervisiesessies vinden plaats op:

  1. dinsdag 8 juni van 13.00 tot 14.30 uur
  2. dinsdag 14 september van 13.00 tot 14.30 uur

Indeling deelnemers naar bedrijfsomvang
We weten dat vraagstukken van grote en kleine bedrijven soms verschillen. Daarom bieden we op alle bovengenoemde data twee sessies aan, die gelijktijdig plaatsvinden: één voor bedrijven vanaf 500 medewerkers en één voor bedrijven tot 500 medewerkers.

Er nemen maximaal 7 deelnemers aan een intervisiesessie deel, zodat elke deelnemer voldoende gelegenheid krijgt om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Aanmelding
Bij aanmelding gaan we ervan uit dat je aan alle twee intervisiesessies op bovengenoemde data deelneemt. 

Wil je deelnemen, stuur dan een mailtje aan Floor van den Heuvel.
Geef ook even het aantal medewerkers van jouw bedrijf door.

Ongeveer een week voor de sessie ontvang je per e-mail de specifieke agenda, informatie over de expert-sprekers en een link voor deelname via de online tool 'Zoom'.

Datum en tijdstip:
2021-06-08T13:00:00 2021-06-08T14:30:00
Locatie:
(online m.b.v. Zoom)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-04-08T17:30:00 2021-05-31T17:00:00

Vignet meerjarenprogramma Fit en Vitaal - 465pxaantrekkelijk, meetbaar en zichtbaar

Deze expertsessie komt voort uit het innovatielab van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal en is mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor van den Heuvel, programmamanager Fit & Vitaal.