Wij delen kennis en ervaringen

Netwerkbijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid: 'Eigen regie op loopbaan'

Op dinsdagmiddag 21 mei 2019 organiseert de WENB weer een netwerkbijeenkomst over het thema duurzame inzetbaarheid. Tijdens deze bijeenkomst gaan we uitgebreid in op hetgeen de medewerkers van organisaties nodig hebben om zelf de regie te nemen in hun loopbaanontwikkeling. Ook kijken we hoe HR- en lijnmanagers de medewerkers kunnen stimuleren en ondersteunen.

Eigen_regie

PROGRAMMA

Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit en senior adviseur bij Loyalis, licht het door haar ontwikkelde 'Eigen Regie Model' toe en vertelt hoe medewerkers van organisaties gestimuleerd kunnen worden om zelf de eigen regie te nemen in hun loopbaanontwikkeling.

In interactieve sessies gaan we met dit model aan de slag en kijken dan zowel vanuit het perspectief van de organisatie als vanuit het perspectief van de medewerkers. Wat kan de organisatie doen om hen te helpen de eerste stappen te zetten? De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Elise Goosens en Marese Dijken, senior adviseurs van de 'Duurzame Inzetbaarheid Katalysator'.

12.45 uur: inloop en ontvangst

13.00 uur: aanvang programma

16.00 uur: einde inhoudelijk deel van het programma

16.00 uur: netwerkborrel

16.30 uur: afsluiting bijeenkomst

DOELGROEPEN

Deze bijeenkomst is vooral interessant voor HR- en beleidsadviseurs, voor lijnmanagers en vertegenwoordigers van de OR die zich binnen uw organisatie bezighouden met duurzame inzetbaarheid.

Beknopt verslag
Op 21 mei 2019 vond de bijeenkomst 'Eigen regie op je loopbaan!' van het Netwerk Duurzame Inzetbaarheid plaats. Hiervoor was veel belangstelling vanuit de diverse sectoren, zowel vanuit grote(re) als kleinere organisaties. Tijdens de middag werd ingegaan op hetgeen loopbaanontwikkeling inhoudt en waartoe het bijdraagt, en wat we zouden willen dat medewerkers doen om eigen regie te nemen in hun loopbaan.

Tinka van Vuuren heeft het eigen-regie-model toegelicht en aan de hand hiervan werd ingegaan op hetgeen werkgevers concreet kunnen doen om de eigen regie van medewerkers te stimuleren.

Download de presentatie 'Eigen regie op je loopbaan!' (pdf, inloggen verplicht)

Download de Mentimeter-resultaten van de introductievragen (pdf, inloggen verplicht)

Download de Mentimeter-resultaten van de afsluitende vragen (pdf, inloggen verplicht)

We kijken terug op een geslaagde middag waarin kennis, ervaringen en contacten zijn uitgewisseld.

Meer informatie?
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het programma duurzame inzetbaarheid van de WENB en de WWb en valt onder het speerpunt 'Bevorderen van de dialoog over duurzame inzetbaarheid binnen en tussen bedrijven'.

AANMELDEN

Deze bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden, u kunt hiervoor niet meer aanmelden.

Datum en tijdstip:
2019-05-21T13:00:00 2019-05-21T17:00:00
Locatie:
Bureau WENB en WWb
Adres:
Utrechtseweg 310, gebouw B-42 6812 AR Arnhem
Aanmeldperiode:
2019-04-02T14:00:00 2019-05-17T12:00:00

Let op!
Nadat u op de knop 'aanmelden' heeft gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin uw scherm verschijnt.