Wij delen kennis en ervaringen

Rechtmatigheidscontrole Zilveren Kruis 2 (tussen 10.00 en 16.00 uur)

Tijdens deze rechtsmatigheidscontrole op 16 februari 2021 kun je samen met Zilveren Kruis bekijken welke werknemers recht hebben op een werkgeversbijdrage voor de ziektekostenverzekering. De controle duurt maximaal een half uur.

logo Zilveren Kruis met pay-off

De WENB en de WWb hebben met Zilveren Kruis een raamcontract afgesloten voor de ziektekostenverzekering. Veel werknemers van onze leden maken gebruik van dit aanbod. In de cao’s van onze sectoren is geregeld dat werknemers een werkgeversbijdrage ontvangen als zij een aanvullend pakket afsluiten. Voorheen leverde Zilveren Kruis polislijsten aan, zodat leden gemakkelijk konden bepalen wie er recht had op een werkgeversbijdrage. Na de invoering van de Wet AVG mag Zilveren Kruis deze service niet meer leveren.

Rechtmatigheidscontrole bij bureau WENB
In het kantoor van de WENB en de WWb in Arnhem organiseren wij coronaproof spreekuren met één vertegenwoordiger van Zilveren Kruis, om samen met één medewerker van jouw bedrijf een rechtmatigheidscontrole uit te voeren. Zo weet je welke werknemers van je bedrijf recht hebben op de genoemde bijdrage. Je ontvangt hiervoor een instructie.

Mocht je niet naar ons kantoor in Arnhem willen komen, dan kun je ook gebruikmaken van de digitale rechtmatigheidscontrole. Deze verloopt via een database, die je invult via 'SAP Mobile Documents' en die daarna beschikbaar wordt gesteld aan Zilveren Kruis. Hiermee krijg je als werkgever zicht op de werknemers die een aanvullende verzekering hebben bij Zilveren Kruis.

Let op: deze controle is wel minder nauwkeurig, omdat hierbij niet met burgerservicenummers gewerkt mag worden.  >> Aanmelden voor de digitale rechtmatigheidscontrole.

Data en aanmelding
Vanaf deze webpagina kun je je aanmelden voor de controle op dinsdag 16 februari 2021

>> Liever aanmelden voor de controle op 11 februari 2021?

Meld je vóór eind januari 2021 aan en geef je voorkeur voor het tijdstip door. Micheline Tiemessen zal je daarna de definitieve bevestiging mailen.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.
Geef bij 'voorzieningen' jouw voorkeur voor een of meerdere tijdstippen aan.

Datum en tijdstip:
2021-02-16T10:00:00 2021-02-16T16:00:00
Locatie:
Bureau WENB en WWb
Adres:
Utrechtseweg 310, gebouw B-42 6812 AR Arnhem
Aanmeldperiode:
2020-12-16T16:30:00 2021-01-29T12:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.