Wij delen kennis en ervaringen

Digitale (online) rechtmatigheidscontrole Zilveren Kruis

Tijdens deze rechtsmatigheidscontrole kun je samen met Zilveren Kruis bekijken welke werknemers recht hebben op een werkgeversbijdrage voor de ziektekostenverzekering. Na aanmelding krijg je van Zilveren Kruis de inloggevens van de database en een instructie, waarna je zelf het moment voor invulling van de gegevens kunt kiezen.

logo Zilveren Kruis met pay-off

De WENB en de WWb hebben met Zilveren Kruis een raamcontract afgesloten voor de ziektekostenverzekering. Veel werknemers van onze leden maken gebruik van dit aanbod.

In de cao’s van de aangesloten sectoren is geregeld dat werknemers een werkgeversbijdrage ontvangen als zij een aanvullend pakket afsluiten. Voorheen leverde Zilveren Kruis polislijsten aan, zodat leden gemakkelijk konden bepalen wie er recht had op een werkgeversbijdrage. Na de invoering van de Wet AVG mag Zilveren Kruis deze service niet meer leveren.

Daarom hebben we een digitale (online) rechtmatigheidscontrole georganiseerd.
Hiermee krijg je als werkgever zicht op de werknemers die een aanvullende verzekering hebben bij Zilveren Kruis.

Na aanmelding met behulp van het e-mailformulier op deze webpagina ontvang je van Zilveren Kruis, (Ronald van Lambalgen), een link naar de online database (en een instructie), die je invult via 'SAP Mobile Documents' en die daarna beschikbaar wordt gesteld aan Zilveren Kruis. Omdat er tot februari nog mutaties in het verzekerdenbestand mogelijk zijn, ontvang je pas vanaf 15 februari een reactie.

Let op: deze controle is minder nauwkeurig dan de controle op het bureau van de WENB en de WWb, omdat er online niet met burgerservicenummers gewerkt mag worden!

Toch liever gebruikmaken van de controle op ons bureau?
Meld je dan aan via een van onderstaande links:

>> Aanmelden voor de rechtmatigheidscontrole op dinsdag 9 februari 2021

>> Aanmelden voor de rechtmatigheidscontrole op donderdag 11 februari 2021 

Aanmelding voor de digitale (online) rechtmatigheidscontrole
Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Datum en tijdstip:
2021-02-17T12:00:00 2021-02-28T20:00:00
Locatie:
(digitaal via 'SAP Mobile Documents')
Adres:
Aanmeldperiode:
2020-12-16T16:30:00 2021-02-26T18:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.