Wij delen kennis en ervaringen

Inspiratiesessie 'In strijd voor vitaliteit - Challenge app'

Op 4 maart 2021 organiseren we vanuit het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' een inspiratiesessie voor leden van de WENB en de WWb. Deze bijeenkomst is vooral interessant voor HR-professionals die de thema's gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers in portefeuille hebben.

logo Challenge jouw toekomst

Ben je op zoek naar antwoord op een van de volgende vragen:

  • Hoe kan ik medewerkers zich spelenderwijs bewust laten worden van hun eigen gezondheid en vitaliteit?
  • Welk concreet initiatief past bij deze tijd en bij de behoeften van medewerkers?
  • Hoe kan ik de sociale cohesie binnen teams van thuiswerkers vergroten?
  • Hoe kan ik leidinggevenden op weg helpen om de dialoog met medewerkers op te starten, over hoe zij gezond en vitaal aan het werk kunnen blijven?


In een eerdere pilot is de 'Challenge-app' ontwikkeld, waarmee medewerkers op een leuke en laagdrempelige manier gestimuleerd worden om aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid. Deze app is inmiddels getest bij teams van technische vakmensen en kantoorpersoneel. Hieruit kwam naar voren dat zij het leuk en leerzaam vonden om mee te doen, en het gebruik van de app ook zouden aanraden aan collega’s. Wegens succes wordt deze app nu breed toegankelijk gemaakt voor alle leden van de WENB en de WWb.

Over de inspiratiemiddag
Ben je benieuwd wat de app inhoudt en wat deze oplevert? Of wil je nagaan of de app geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan deel aan deze online inspiratiemiddag. Dan presenteren wij:

  1. de Challenge-app, waarin teams binnen jouw bedrijf op een leuke, laagdrempelige en leerzame manier de strijd met elkaar aangaan voor een betere gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid.
  2. een gelaagde communicatietoolbox, die jou kan ondersteunen om de Challenge bekendheid te geven in je organisatie. Het communicatiemateriaal voor leidinggevenden en medewerkers is gericht op het informeren, enthousiasmeren, betrekken en werven van teams.

    Download de 'twopager' over de app 'Challenge jouw toekomst!' (pdf)

    Bekijk ook het filmpje om medewerkers enthousiast te maken!

Natuurlijk is er tijdens deze inspiratiemiddag gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Doelgroepen
Deze inspiratiesessie is vooral interessant voor HR-professionals die het thema gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid in hun portefeuille hebben.

Datum en aanmelding
Deze online inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 4 maart 2021, van 15.00 tot 16.00 uur.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en later per e-mail nog een uitnodiging voor deelname via MS-Teams.

Dit initiatief is voortgekomen vanuit het 'Innovatielab' van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal.

Datum en tijdstip:
2021-03-04T15:00:00 2021-03-04T16:00:00
Locatie:
(online m.b.v. MS-Teams)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-01-19T17:00:00 2021-03-02T12:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.