Wij delen kennis en ervaringen

Diner Pensant Arbeidsverhoudingen

Ter afsluiting van het jaarthema 'Arbeidsverhoudingen van de toekomst - welke koers kies jij?' organiseert de WENB op 9 mei 2019 een bijzondere bijeenkomst voor leden van de werkgeversdelegaties van onze sectoren. Tijdens een 'Diner Pensant' gaan we in gesprek met drie cao-onderhandelaars uit andere sectoren die een bijzonder cao-traject hebben gelopen. Zij zullen hun ervaringen met ons delen.

C9a857fc - uitsnede 930px

Vertegenwoordigers van werkgevers uit het primair onderwijs, de provincies en de groot metaal geven ons een inkijkje in hun cao-processen die we alleen vanuit de krant kennen: het primair onderwijs met de leraren-actiegroep PO in actie, de sector 'Groot Metaal' met langdurige stakingen en verharde verhoudingen en de Provincies met het nieuwe 'Alternatief Voor Vakbond' (AVV) aan de cao-tafel.

SPREKERS

  • Edwin van Bokhoven, onderhandelaar cao Primair Onderwijs (PO-Raad)
  • Richard van der Mast, onderhandelaar cao Provincies (IPO)
  • Amal Tourabi, onderhandelaar Groot Metaal (FME)

We laten ons door hun ervaringen inspireren en gaan samen in gesprek over de vernieuwing van arbeidsverhoudingen.
Wat zijn de uitdagingen waarvoor de werkgevers staan, wat kunnen we leren van de wereld om ons heen en wat zijn de mogelijkheden om de arbeidsverhoudingen 'Future Fit' te maken?

TIJDSTIP

Aanvang: 17.45 uur (tot 20.30 uur)
We ontvangen de genodigden met drankje vanaf 17.00 uur. Tijdens de bijeenkomst wordt een smakelijk diner geserveerd.

LOCATIE

De bijeenkomst vindt plaats in 'Het Oude Stadhuys', aan de Markt 1 in Gouda; een monumentaal pand in het historische centrum met een bijzondere uitstraling. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

BESLOTEN BIJEENKOMST

De leden van de werkgeversdelegaties zijn per e-mail uitgenodigd. Derden kunnen zich niet aanmelden voor deze bijeenkomst. Heeft u - onverhoopt - geen uitnodiging per e-mail ontvangen, neemt u dan contact op met Reinier Rutjens.

Datum en tijdstip:
2019-05-09T17:45:00 2019-05-09T20:30:00
Locatie:
'Het Oude Stadhuys'
Adres:
Markt 1 2801 JG Gouda
Aanmeldperiode:
2019-04-02T10:00:00 2019-05-06T12:00:00