Wij delen kennis en ervaringen

Inhoud van Zilveren Kruis-pakket 'Present! gewijzigd

Binnen de mantelovereenkomst voor de collectieve ziektekostenverzekering is het pakket 'Present!' vervangen door het pakket 'Present!Persoonlijk'. Hierdoor wijzigen de interventies die door leden van de WENB in 2020 kunnen worden ingezet. In de onderhandelingen hebben we het abonnement voor deze service gratis kunnen houden voor onze leden.

logo Zilveren Kruis met pay-off

Normaal gesproken wordt hiervoor jaarlijks een bedrag per werknemer betaald. Het aanbod van 'Present!Samen en Visie', dat in het verleden beperkt door leden werd gebruikt, valt niet meer onder de mantelovereenkomst. Maar (korting op) soortgelijke interventies zijn onder bepaalde voorwaarden te verkrijgen via het WENB-programma 'Fit & Vitaal'. Hierover organiseerden wij op 14 juli 2020 een bijeenkomst.

Bekijk het webinar van 'Lerend Netwerk Fit & Vitaal', over Mentale weerbaarheid en download de presentaties

Download het 'Overzicht gezondheidsoplossingen Present! Persoonlijk' (pdf)

Via de links in het pdf-document komt u rechtstreeks op de pagina's waar Zilveren Kruis de verschillende interventies toelicht.

Meer weten?
Heeft u vragen over de interventies binnen 'Present!Persoonlijk' en de vergoedingen, neemt u dan contact op met de 'Gezond Ondernemen Desk' van Zilveren Kruis, telefoon: (071) 365 21 00 (kies optie 2).