WERKGEVERSVERENIGING VOOR BEDRIJVEN IN ENERGIE, TELECOM, RECYCLING EN MILIEU

Wij delen kennis en ervaringen

Netwerkbijeenkomst DI als business/value case

Waarom zou een organisatie investeren in duurzame inzetbaarheid? Wat is de meerwaarde ervan? En hoe kun je aantonen dat werken aan duurzame inzetbaarheid loont? Organisaties die met dit thema aan de slag zijn - of willen gaan - wensen een antwoord op deze vragen.

Klaske Veth en Gido van Puijenbroek - combi 650pxKlaske Veth (links) en Gido van Puijenbroek

Wij nodigen u graag uit om inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen over parameters waarmee u succesvol aan duurzame inzetbaarheid kunt werken. Tevens kunt u er leren over de meerwaarde van een datagedreven aanpak voor duurzame inzetbaarheid.

Deze bijeenkomst is interessant voor HR-directeuren, HR-adviseurs, data-analisten, financiële afdelingen, lijnmanagement en vertegenwoordigers van de OR.

Programma

Wij ontvangen u graag op dinsdag 17 april vanaf 09.30 uur; het programma start om 10.00 uur. Het programma eindigt om 13.00 uur, waarna u tot 13.30 uur kunt napraten onder het genot van een lunch.

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst niet meer aanmelden.

Datum en tijdstip:
2018-04-17T09:30:00 2018-04-17T13:30:00
Locatie:
Bureau WENB en WWb
Adres:
Utrechtseweg 310, gebouw B-42 6812 AR Arnhem
Aanmeldperiode:
2018-03-19T15:00:00 2018-04-16T12:00:00

'Relevante parameters voor duurzame inzetbaarheid'

Klaske Veth en Mareikje Pfenning (op de foto hieronder) van de Hanzehogeschool Groningen presenteerden de resultaten van het onderzoek. De presentatie zal hier binnen enkele dagen te downloaden zijn.

Mareikje Pfenning - Hanzehogeschool Groningen - 930 px


Dr. Klaske Veth, postdoc-onderzoeker Wellbeing@Work & Leiderschap aan het Instituut voor Bedrijfskunde van Hanzehogeschool Groningen, presenteert de resultaten van het onderzoek dat zij in opdracht van de WENB heeft uitgevoerd naar de relevante parameters van duurzame inzetbaarheid voor de diverse stakeholders binnen de bedrijven. Tevens denkt u onder haar begeleiding in groepjes na over eerste stappen die u kunt zetten om in uw eigen organisatie tot een 'business/valuecase duurzame inzetbaarheid' te komen.

'De meerwaarde van een datagedreven aanpak voor duurzame inzetbaarheid'

De presentatie zal binnen enkele dagen te downloaden zijn.

Gido van Puijenbroek 01 - 930 px


Gido van Puijenbroek, managing director van AnalitiQs, vertelt over de kracht van data voor organisaties en de mogelijkheden voor toepassing binnen het thema duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van een concrete casus zal hij steeds de verbinding leggen met de praktijk.