Wij delen kennis en ervaringen

Directeuren Diner 2019

'Werkgeven in een disruptieve omgeving' staat voor ons als werkgeversvereniging centraal in 2019. In dit thema nemen Jeroen Veldstra en Christian Kromme u mee naar de actualiteit. Zij geven praktijkvoorbeelden en delen hun visie hoe de dreiging van disruptie omgezet kan worden in een uitdaging: wat zijn de mogelijkheden om met disruptieve technologieën en -ideeën je eigen bedrijf te versterken zodat de eigen business niet 'disrupted' raakt?

Header Directeuren Diner 2019 - 580pxHet Directeuren Diner vindt plaats in het voormalige hoofdgebouw van Sanatorium Zonnestraal (architect Duiker), een unieke omgeving van licht en lucht. Een ruimte die zorgt voor een bijzondere en inspirerende ervaring voor gasten en bezoekers met gevoel voor architectuur, historie en landschapsarchitectuur.

HET PROGRAMMA

Dit jaar delen Jeroen Veldstra (Directeur HR & Sourcing, PostNL) en Christian Kromme (trendwatcher, 'Humification') hun actuele ervaringen en voorbeelden - 'op de weg van dreiging naar uitdaging' - met u.

Jeroen Veldstra is directeur HR & Sourcing PostNL Pakketten & Logistiek. Deze organisatie met circa 40.000 werknemers zet dagelijks nieuwe technologieën in die een groot effect hebben op de werkgeversrol. Jeroen staat middenin deze ontwikkelingen en vertelt hoe PostNL omgaat met disruptieve confrontaties.

Christian Kromme is futurist op het gebied van exponentiële technologie, disruptieve innovatie en strategieontwikkeling. Hij geeft sprekende voorbeelden van de inzet van technologie en nieuwe businessmodellen, die leiden tot machtsverschuiving naar consumenten en slimme communities.

Als werkgeversvereniging zoeken wij continu naar oplossingen voor de uitdagingen waar u als werkgever mee geconfronteerd wordt. Dat doen wij graag samen met u, ook op deze avond. Met deze sprekers geven wij de voorzet voor een inspirerende avond.

 

AANMELDEN

Deze bijeenkomst is exclusief voor algemeen directeuren en HR-directeuren van bedrijven die zijn aangesloten bij de WENB of de WWb. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, neemt u dan contact op met ons secretariaat.

Wilt u zo vriendelijk zijn om voor uw aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? U opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Datum en tijdstip:
2019-11-21T17:00:00 2019-11-21T21:00:00
Locatie:
Landgoed Zonnestraal
Adres:
Loosdrechtsebos 15 1213 RH Hilversum
Aanmeldperiode:
2019-07-11T17:00:00 2019-11-14T12:00:00

Let op!
Nadat u op de knop 'aanmelden' heeft gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin uw scherm verschijnt.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst, neemt u dan contact op met ons secretariaat: (026) 356 95 69.