Wij delen kennis en ervaringen

'Goud op de werkvloer': een inspiratiemiddag over generatiediversiteit

Tijdens deze bijeenkomst kijken we wat 'bewust generatiediversiteit benutten' kan opleveren. Het updaten van sociale processen houdt vergrijzende organisaties vitaal, 'bij de tijd' en aantrekkelijk voor medewerkers en klanten. Het bevordert ook Duurzaam Werken, want gedateerde processen nemen werkenergie weg. Vanuit een generatieperspectief worden verrassende mogelijkheden zichtbaar; directieleden, managers en medewerkers zien deze soms niet.

Generatietheater en Aart Bontekoning in actie - 930px

Op een vermakelijke en rake manier wordt zichtbaar hoe u samen steeds weer een energieke en gezonde weg kunt vinden. Beleef hoe u teams, afdelingen of de gehele organisatie 'bij de tijd' kunt houden of brengen, van binnenuit, met de vitale kracht van mensen uit alle generaties.

"Een sociaal-economisch gezonde toekomst van vergrijzende organisatie is afhankelijk van de jeugdigheid van de generaties die er werken."

  • Samen met de acteurs van het 'Generatietheater' laat dr. Aart Bontekoning u de nieuwe mogelijkheden en de effecten ervan zien én ervaren.
  • U zult beleven hoe jeugdigheid kan worden opgewekt, maar ook hoe deze 'als sneeuw voor de zon' kan verdwijnen.
    Niemand wil dat en tóch gebeurt het; maar u kunt er meer aan doen dan u denkt!

Download de presentatie (pdf, inloggen verplicht)

Up-to-date en sociaal-economisch gezond blijven
Al 20 jaar onderzoekt Aart hoe organisaties 'generatiediversiteit' kunnen benutten om voortdurend up-to-date en sociaal-economisch gezond te blijven. In de jaren negentig ontdekte hij deze verborgen potentie en begon ermee te experimenteren. Samen met organisaties onderzocht hij hoe de update-kracht van de twee jongste generaties - de 'Millenials' (geboren tussen 1985 en 2000) en de bewuste 'Generatie Z' (geboren tussen 2000 en 2015) - kan worden benut.

Tijdens interactieve masterclasses, optredens met het Generatietheater, artikelen en boeken deelt Aart op een toegankelijke manier de verrassende uitkomsten van zijn generatieonderzoek. In 2018 verscheen zijn zesde boek: 'The Power of Generations'.

Onderaan deze pagina leest u meer over het Generatietheater.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is vooral interessant voor HR-verantwoordelijken, leidinggevenden, directie en OR van bedrijven in onze sectoren. Bij voorkeur uit alle generaties, dus attendeer collega's ook op deze bijeenkomst en laat hen zich aanmelden.

HET PROGRAMMA

13.00 - 13.30 uur: inloop en ontvangst          
13.30 - 16.30 uur: inspiratiesessie met Aart Bontekoning en het Generatietheater (incl. een korte pauze)
16.30 - 17.30 uur: afronding met een drankje en gelegenheid tot netwerken

ROUTE

Plan uw route naar het Postillion Hotel Arnhem (Google Maps)

AANMELDING

Wilt u zo vriendelijk zijn om voor uw aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? U opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

 

Datum en tijdstip:
2019-09-26T13:00:00 2019-09-26T16:30:00
Locatie:
Hotel Postillion
Adres:
Europaweg 25 6816 SL Arnhem
Aanmeldperiode:
2019-08-14T15:00:00 2019-09-25T12:00:00

Let op!
Nadat u op de knop 'aanmelden' heeft gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin uw scherm verschijnt.

Groepsfoto Generatietheater - 930px

Over het Generatietheater
Een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich in de afgelopen acht jaren met Aart Bontekoning en een regisseur/moderator hebben ondergedompeld in de verschillende generaties. Samen presenteren zij ontelbare tenenkrommende en bemoedigende situaties uit de praktijk. Ze brengen in beeld hoe de interactie tussen generaties kan ontaarden, of juist dynamisch en energieopwekkend kan zijn.

Lees meer over Aart en de acteurs (blog van acteur Anoek Neele)

Meer informatie
Heeft u vragen over deze bijeenkomst, neemt u dan contact op met Andrea van de Velde, telefoon: (06) 514 206 03.