Wij delen kennis en ervaringen

WENB/WWb Zeilmiddag 2017

Eenmaal per jaar nodigen wij onze leden en de vakbondsbestuurders uit voor een boottocht en voor informeel netwerken. Dit jaar ontvangen wij u graag op vrijdag 15 september om 12.00 uur aan boord van de driemaster barkentijn 'De Nieuwe Liefde'. We starten met een uitgebreide lunch en vanaf ongeveer 13.00 uur zal het schip de haven verlaten voor een heerlijke middag zeilen. Om 16.00 uur bent u weer terug.

de nieuwe liefde - 930 px

Let op: wijziging vertrekhaven!

Op 11 september heeft de schipper ons laten weten dat het schip vrijdag vanuit Kampen moet vertrekken, omdat het door minder gunstige weersvoorspellingen op donderdag niet naar Lelystad gevaren kan worden. Het adres van de haven in Kampen vindt u hieronder. Onze excuses voor het mogelijke ongemak.

Dagindeling

  • 12.00 uur: ontvangst gasten (aan boord)
  • 12.00 - 13.00 uur: lunch (aan boord)
  • 13.00 uur: zeilen met 'De Nieuwe Liefde' (voorzien van catering)
  • 16.00 uur: terug aan de kade

Historie van het schip
'De Nieuwe Liefde' is gebouwd in 1937, waarna zij zeilend vracht vervoerde tussen verschillende havens rond de Oostzee. Aan het einde van de jaren tachtig is het schip uit de vaart genomen en naar Nederland gebracht. In 1998 raakte een liefhebber gecharmeerd van deze barkentijn en een jaar later is de renovatie begonnen, waarbij de romp en het tuigplan hun oude silhouet hebben teruggekregen. Sindsdien vaart het schip met gasten over de Nederlandse binnenwateren. Het lijkt ons een prachtig schip en wij hopen dat u met ons meevaart!

Aanmelden
Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst te bevestigen via het aanmeldingsformulier op onze website? Gebruikt u hiervoor de knop 'inschrijven', onderaan deze pagina.

In het mailformulier kunt u eventuele dieetwensen en bijzonderheden aan ons doorgeven.

Update locatie!
Als gevolg van de weersverwachtingen zal het schip vanuit Kampen vertrekken (en niet vanuit Lelystad). Onze excuses voor dit ongemak.

We verzamelen op 15 september aan de kade, bij de aanlegsteiger van 'De Nieuwe Liefde'. 
Het navigatieadres is: IJsselkade (ter hoogte van nr. 57) in Kampen.

Maak uw routebeschrijving op maat (Google Maps)

Bereikbaarheid
Nabij de schepen zijn goede, gratis parkeervoorzieningen, maar onbewaakt. U kunt uw auto ook parkeren bij het politiebureau, op het Stationsplein. Daar vandaan is het ongeveer vijf minuten lopen.

Met het openbaar vervoer is Kampen goed bereikbaar, het NS-station ligt aan de IJssel. U loopt de stadsbrug over en slaat daarna rechtsaf. Na enkele minuten lopen langs de IJssel bent u bij de schepen.

Datum en tijdstip:
2017-09-15T12:00:00 2017-09-15T16:00:00
Locatie:
Adres:
IJsselkade, ter hoogte van nr. 57 KAMPEN ! (Lelystad blijkt niet mogelijk door weersverwachting)
Aanmeldperiode:
2017-06-29T10:00:00 2017-09-14T12:00:00