Wij delen kennis en ervaringen

Thema arbeidsrecht

Eén van onze expertisevelden is het arbeidsrecht. Wij signaleren relevante arbeidsrechtelijke ontwikkelingen en vertalen deze naar de praktijk van onze leden en naar de cao’s. In dit deel van de website vindt u diverse publicaties, zoals: factsheets, nieuwsberichten, whitepapers en formats voor de arbeidsjuridische en HR-praktijk.

Als lid van onze vereniging heeft u toegang tot publicaties, actualiteitenbijeenkomsten, cursussen, de Helpdesk Arbeidsrecht en het Netwerk Arbeidsrecht.

Netwerk Arbeidsrecht
Het Netwerk Arbeidsrecht wordt gevormd door arbeidsjuristen en arbeidsvoorwaardenspecialisten van de aangesloten bedrijven. Het netwerk is een platform voor kennisdeling tussen de leden en verzorgt daarnaast de inbreng voor de Commissie Arbeidsrecht van VNO-NCW waaraan de WENB en de WWb deelnemen.

Actualiteitenbijeenkomsten
Meerdere keren per jaar organiseren we voor onze leden een actualiteitenbijeenkomst in samenwerking met diverse partners, zoals advocatenkantoren, fiscalisten, pensioenspecialisten en het UWV.

Helpdesk Arbeidsrecht
We faciliteren ook een helpdesk waar onze leden terecht kunnen met cao- en arbeidsrechtelijke vragen. Met behulp van onderstaand formulier kunt u uw vraag aan ons verzenden.

Publicaties Arbeidsrecht

Meer weten over arbeidsrecht?

 

 

Heeft u vragen over arbeidsrechtelijke zaken of wilt u deelnemen aan het Netwerk Arbeidsrecht, neemt u dan contact op met Gabriëlle Verberne

Uw vraag aan de Helpdesk Arbeidsrecht

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer (alleen cijfers s.v.p.)
Onderwerp
Uw vraag of opmerking
Veiligheidscode
image

Links naar gerelateerde websites

Overheidsinformatie Wet- en Regelgeving

Overheidsinformatie Wet normering topinkomens (WNT)

Overheidsinformatie Wet werk en zekerheid (Wwz)

Werk.nl - Informatie over ontslag via UWV