Wij delen kennis en ervaringen

Lancering campagne 'De Slimste Handen van Nederland'

Tijdens het WENB Jaarcongres introduceerde Bernold Nieuwesteeg van CrossOver de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland'; een impuls om de vakmensen die ons land draaiend houden weer eens in het zonnetje te zetten. Ook bij de bedrijven in de sectoren van de WENB wordt aandacht geschonken aan hun waarde kennis en kunde, waarbij deze verkiezing een extra blijk van waardering kan zijn.

Poster Slimste Handen - 300 px sq

Een écht goede monteur, operator of installateur werkt net zo goed met z'n hoofd als met z'n handen. Hij (of zij) is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen, deelt z'n kennis, en is betrokken bij z'n bedrijf. De initiatiefnemers van CrossOver vonden het hoog tijd om een prijs voor deze trouwe medewerkers in het leven te roepen. Samen met de bedrijven willen zij hiermee een hele beroepsgroep in de spotlights zetten. De WENB draagt daar als hoofdpartner graag aan bij.

Dé Dag voor technische vakmensen
Op vrijdagmiddag 8 november 2019 wordt bekend gemaakt wie 'De Slimste Handen van Nederland' heeft. Wat de initiatiefnemers betreft wordt de tweede vrijdag in november dan ook gelijk een jaarlijkse 'Dag voor Technische Vakmensen'.

Nomineer een vakman/-vrouw of team!
Inmiddels zijn er 125 nominaties ingediend, maar er zijn natuurlijk veel meer professionals die dit verdienen. U kunt nog aanmelden tot en met 27 september 2019 op de website van 'Slimste Handen van Nederland'.

 

 

Wil uw bedrijf deze campagne ondersteunen?

Technische vakmensen beoefenen een kennisgedreven vakgebied en 'een leven lang leren' is juist op hen van toepassing.

vignet Slimste handen van Nederland 300px

Onderschrijft uw bedrijf de waarde van deze mensen en wilt u deze waardering uiten door de campagne te ondersteunen? Vraag dan de poster en/of flyers aan bij Marlous Roelofs van CrossOver, haar gegevens vindt u onderaan deze webpagina.

Bezoek de website 'De Slimste Handen van Nederland'.

Hier kunt u een gewaardeerde collega nomineren voor deze titel, maar neem eerst even de criteria voor het nomineren door.

Download en print de poster (pdf)

Meer weten?
Heeft u vragen over deze verkiezing, neemt u dan contact op met Marlous Roelofs, telefoon: (06) 290 205 38.

 

Onderdeel van programma Duurzame Inzetbaarheid

Dit aanbod maakt deel uit van het programma Duurzame Inzetbaarheid van de WENB, dat bedoeld is om de eigen regie en dialoog van medewerkers over hun gezondheid, vitaliteit, loopbaan en ontwikkeling te stimuleren.