Wij delen kennis en ervaringen

Uitnodiging voor interactief webinar 'Benchmark Verzuim & Inzetbaarheid 2018'

Op dinsdag 6 februari 2018 organiseert de WENB een interactief webinar over de 'Benchmark Verzuim & Inzetbaarheid 2018'. Dit webinar is bedoeld voor leden van de WENB; het is vooral interessant voor HR-adviseurs en beleidsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor verzuimbeheersing en de inzetbaarheid van medewerkers.

uitsnede header Vernet

Met dit webinar informeert de WENB haar leden over de benchmark, die zij in samenwerking met Vernet dit jaar kosteloos aanbiedt. Verder vertelt Herman Evers van Evident over activering in het kader van verzuim en inzetbaarheid. Vanzelfsprekend is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bekijk de opname van het webinar

Download de presentatie 'Benchmark verzuim en inzetbaarheid' van Vernet (pdf)

Datum en tijdstip
Het webinar vindt online plaats op 6 februari 2018, van 13.00 tot 14.30 uur. Hiervoor heeft u alleen een internetverbinding en een pc, een laptop, tablet of een smartphone met een luidspreker en een microfoon nodig.

Zorgt u er tijdig voor dat u over een Google Chrome browser beschikt; u kunt deze via de website van Google downloaden en installeren. Met andere browsers werkt de webinar-applicatie soms niet optimaal!

Aanmelden
U kunt zich niet meer aanmelden.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Floor van den Heuvel, projectleider duurzame inzetbaarheid.