Wij delen kennis en ervaringen

FINANCIEEL INZICHT VOOR WERKNEMERS
Cover folder ledenvoordeel Financieel Inzicht - 465px

Bent u als werkgever van plan uw medewerkers meer inzicht in hun financiële toekomst te geven? Als lid kunt u gebruikmaken van een door de WENB en de WWb geselecteerde aanbieder.

Financieel inzicht kan nodig zijn, omdat medewerkers in hun leven voor (financiële) keuzes komen te staan, een carrièreswitch of deeltijdwerken overwegen. Ook kunnen zij boventallig worden, arbeidsongeschikt raken of met pensioen gaan.

Door hen te helpen meer financieel inzicht te krijgen kunt u hun binding met het bedrijf versterken. Uit onafhankelijk onderzoek (zie de downloadlinks hieronder) blijkt dat door het aanbieden van dergelijke diensten de waardering voor de werkgever stijgt.

LEDENVOORDEEL

Als lid krijgt u tenminste tien procent korting op de reguliere prijzen van aanbieder EBC Nederland. Het standaard aanbod bestaat uit een abonnement met een looptijd van twee jaar, waarbij uw medewerkers gebruik kunnen maken van de invulmodule voor de financiële gegevens. Ook kunnen zij gedurende deze termijn een persoonlijk gesprek aanvragen, waaraan ook de partner van de medewerker kan deelnemen.

Meer voordelen voor leden

MEER INFO EN DOWNLOADS
Financieel inzicht - graphics 930 px

Heeft u vragen over de voordelen voor leden, neemt u dan contact op met Pim Beljaars.

Voor vragen over de inhoud van de dienstverlening ‘financieel inzicht’ of een aanvraag voor een aanbod op maat kunt u contact opnemen met EBC Nederland: telefoon: (010) 241 12 20, of per e-mail: planning@ebcnederland.nl.

Via onderstaande links kunt u de documenten downloaden (voor enkele documenten dient u in te loggen in het ledennet). Beschikt u niet over inloggegevens, neemt u dan contact op met ons secretariaat.

• Ledenfolder WENB 'Financieel inzicht' (EBC Nederland, pdf) 

• Presentatie van rapportage onafhankelijk onderzoek
(door Bureau Bartels)

• Rapportage van onafhankelijk onderzoek
(reacties van medewerkers: hoe zij dit financieel inzicht beleven en wat zij ermee doen), Evaluatie pilot 'Financieel inzicht in de energiebranche' 

• Presentatie raamovereenkomst EBC Nederland met WENB en WWb