Wij delen kennis en ervaringen

Webinar 'Vrijwillige vertrekregelingen voor oudere medewerkers in de praktijk'

Op 18 maart 2021 organiseerde de WENB een webinar over vrijwillige vertrekregelingen voor oudere medewerkers. Het webinar werd ingevuld door Edwin Aerts van KZO|013 Advocaten uit Tilburg. Hij heeft ons bijgepraat over de opties die je hebt om afscheid te nemen van oudere werknemers voor, waarop je juridisch gezien moet letten en hoe het met de nieuwe RVU-regels (Regeling Vervroegde Uittreding) zit.

Edwin Aerts - ZW 930pxEdwin Aerts

Bekijk de opname van het webinar (Vimeo)

Download de hand-out (pdf)

Het webinar is vooral gericht op de vragen die in de praktijk naar voren komen. Edwin zal daarbij putten uit zijn ervaringen als advocaat. Hij is in 2006 afgestudeerd op arbeidsrechtelijk en civielrechtelijk gebied. Sindsdien heeft ervaring opgedaan in de sociale en de commerciële advocatuur en ook als senior jurist arbeid, privacy en contracten bij een van de grote accountantskantoren.

Tijdens het webinar komen veel praktijkvoorbeelden voorbij. Het leerdoel is dat jullie na afloop zicht hebben op de do’s en don’ts en handvatten hebben om in individuele gevallen tot een degelijke exitregeling te komen.

Vragen stellen aan de spreker?
De deelnemers aan dit webinar kunnen hun vragen en specifieke casussen voorleggen. Heb je al vragen over dit onderwerp, mail ons deze dan vóór 12 maart, zodat Edwin deze tijdens het webinar kan beantwoorden.

Datum en techniek
Dit webinar vindt online plaats op donderdag 18 maart 2021, van 15.30 tot uiterlijk 17.00 uur.

Voor dit webinar maken we gebruik van de tool 'GoToWebinar'. Het verdient aanbeveling om het inloggen van tevoren even te testen!

Download de handleiding 'GoToWebinar' (pdf)

Aanmelding
Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en later per e-mail nog een registratie-/deelnamelink via 'GotoWebinar'.

Meer weten?
Heb je vragen over dit webinar, neem dan contact op met Irma Visser of Rolf Blankemeijer.

 

Datum en tijdstip:
2021-03-18T15:30:00 2021-03-18T17:00:00
Locatie:
(online m.b.v. GotoWebinar)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-02-18T15:00:00 2021-03-18T16:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.