Vitale Sectoren Festival 2023 (aanmelding vanaf eind juni)

Werkgeversvereniging WENB
Festival visual 2023 - Save the Date - 765x300px

Reserveer 5 oktober 2023 alvast voor ons 'Vitale Sectoren Festival', in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Er wordt nog hard gewerkt aan de workshops; naar verwachting kun je je rond eind juni aanmelden.

De WENB, de WWb, de Vwvw en de O&O-fondsen de handen ineen en organiseren een festival voor én door onze leden.

We geven interactieve workshops over thema’s rondom goed werkgeverschap. Denk onder andere aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt, veiligheid, inclusie, opleiden en ontwikkelen. Het festival is een plek om te netwerken en waar kruisbestuiving tussen diverse thema’s en organisaties ontstaat. Voor ieder wat wils dus!

Het festival vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een inspirerende locatie die centraal ligt en goed bereikbaar is. Zet 5 oktober 2023 alvast in je agenda en houd onze kanalen goed in de gaten voor meer informatie over het programma, de keynote speakers en meer.

Dit event is een nieuw initiatief van zes vitale sectoren, die dagelijks een belangrijke rol spelen in het functioneren van Nederland: energieproductie en -levering, netbeheer, recycling, milieubeheer, water, breedband & telecom.

Vitaal staat centraal
Hoe zorgen we voor vitale organisaties en medewerkers? Daar draait het om op het festival. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een inspirerende keynote speaker, keuze uit dertig workshops over onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsmarkt, een festivalmarkt, netwerkmogelijkheden met vakgenoten, de verkiezing van het vitaalste vakbedrijf en een lunch en borrel.

Voor wie?
Het Vitale Sectoren Festival is bedoeld voor professionals binnen de vitale sectoren die zich bezighouden met vitale organisaties en medewerkers, waaronder: HR-medewerkers, veiligheids- en preventiemedewerkers, recruiters, leer- en ontwikkelprofessionals, verzuim- en reïntegratiedeskundigen, duurzame inzetbaarheid-specialisten, leden van ondernemingsraden, bestuurders van opleidings- en ontwikkelingsfondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties.

Door wie?
Het festival wordt georganiseerd door de werkgeversverenigingen WENB, WWb, Vwvw, het A&O fonds waterschappen en de O&O fondsen GEO, KTb, NWb, PLb en Wb.

Inspiratie en workshops
Momenteel werken we aan de samenstelling van een groot aantal workshops rond de vier A's van de WENB: de thema's arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en veiligheid. De meeste workshops zijn al ingevuld, maar mocht je er één willen verzorgen, meld dit dan bij Pim Beljaars.

Save the date!
Noteer 5 oktober alvast in je agenda. Binnenkort vind je hier meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op het Vitale Sectoren Festival 2023.

 • Locatie

  Prodentfabriek Amersfoort
  Oude Fabriekstraat 20
  Amersfoort

 • Datum en aanmelding

  Aanmeldperiode:
  2023-05-31T09:00:00 2023-09-25T12:00:00

  Datum en tijdstip:
  2023-10-05T10:00:00 2023-10-05T17:00:00