Wij delen kennis en ervaringen

Online inspiratiesessie (webinar) 'Inzetbaarheid als Service'

Dit webinar geeft inzicht in een nieuwe zienswijze en methode omtrent het 'eigenaarschap van inzetbaarheid'. U kunt dit volgen via een pc, laptop of tablet/smartphone met internetverbinding.

Synergie

De online inspiratiesessie wordt gegeven door Herman Evers, in samenwerking met Vernet. Herman is bekend van zijn werk rondom 'lean' en verzuim, het inzetbaarheidsprotocol en zijn activeringsgedachte. Tijdens dit minicollege vertelt hij over een nieuwe zienswijze op het eigenaarschap van inzetbaarheid. Ook gaat hij in op een bijzondere methode, waarmee je werkenden het eigendom over duurzaam inzetbaar zijn teruggeeft en hen een eigen wijsheid laat ontwikkelen die hen in staat stelt een leven lang inzetbaar te zijn voor werk.

Een inzetbaarheid als service, in plaats van een verplicht voortvloeiend onderdeel uit de arbeidsovereenkomst. Tijdens de sessie worden ook de beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens betrokken, waarmee Herman laat zien dat de medewerker en de leidinggevende nog altijd prima het gesprek over inzetbaarheid kunnen blijven voeren, al zullen zij dat gesprek anders moeten inzetten.

AANMELDEN

Klik hier om u aan te melden.
U ontvangt dan de link om u te registreren voor het online college.

Datum en tijdstip:
2019-09-24T10:00:00 2019-09-24T11:00:00
Locatie:
(online)
Adres:
Aanmeldperiode:
2019-07-15T15:00:00 2019-09-24T11:00:00

MEER INFORMATIE

Voor inhoudelijke vragen over de online inspiratiesessie kunt u per e-mail contact opnemen met Leila Haqi van Vernet via telefoon:
(020) 422 97 71.

Voor algemene vragen over dit aanbod kunt u contact opnemen met Floor van den Heuvel.
 
Onderdeel van programma Duurzame Inzetbaarheid
Dit aanbod maakt deel uit van het programma Duurzame Inzetbaarheid.

Download het overzicht 'Speerpunten WENB voor DI in 2018 en 2019' (pdf)

Lees meer over duurzame inzetbaarheid