Wij delen kennis en ervaringen

Anja 9 400
Anja Cauwenberg

J.M. (Anja) Cauwenberg

Managementassistent

Teamlid Backoffice

E-mail: gebruik onderstaand mailformulier

Telefoon: (026) 356 95 63

Mijn werkbeleving en passie

Toen ik bij de WENB en de O&O fondsen kwam, was de sfeer minder formeel dan verwacht. Dat vind ik nog steeds prettig; iedereen doet zo lekker gewoon. Ik vind het fijn om dagelijks contact te hebben met de leden. De dynamiek in de vereniging maakt dat het werk elke dag anders is.

Het organiseren van de events vind ik het leukst. De jaarlijkse 'P&O Themadagen' steken daar qua beleving bovenuit. Het is veel werk om ervoor te zorgen dat die twee dagen op rolletjes verlopen, maar ik krijg er veel energie van. Ik vind het heerlijk om de leden en mijn collega's te helpen. Een bedankje hoeft niet, maar is wel leuk.

Ambitie en visie

Ons bureau is volop in ontwikkeling en daar draag ik graag een steentje aan bij. Ik ondersteun de adviseurs zo goed mogelijk, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen richten op de belangen van leden en stakeholders. Dat past goed bij mij, ik ben een zorgzaam type.

Ik vind de afwisseling in mijn werk heel fijn. Het werk voor de O&O fondsen is wat praktischer van aard dan het "HR-werk" voor de WENB. Samen met de secretaressen van onze leden probeer ik te voorkomen dat er zaken tussen de wal en het schip geraken. Dat netwerk is in feite een flexibel vangnet.

Stel een vraag aan Anja

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer (alleen cijfers s.v.p.)
Onderwerp
Uw vraag of opmerking
Veiligheidscode
image